Wat doet BMS op het gebied van sociaal werk?

Wat doet BMS op het gebied van sociaal werk?

Wat doet BMS op het gebied van sociaal werk? Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 5 januari 2021

We bieden sinds 2017 allround beveiligingsdiensten aan, zoals evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, horecabeveiliging, en meer. Overal waar bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf of van binnenuit nodig is, leveren we beveiligers om de veiligheid te waarborgen. Daarnaast zorgen wij ook voor een goede sfeer en sfeervolle werkomgeving door als gastheer of gastvrouw op te treden. We werken vanuit Amsterdam.

Wat doet BMS op het gebied van sociaal werk?

We leiden mensen op tot allround beveiliger en we bieden stageplekken aan. Dit doen we in samenwerking met de gGemeente Amsterdam voor de doelgroep en anderen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ze krijgen dan ook een baangarantie. Als dat niet bij ons is, dan bemiddelen we naar een andere werkplek. Wij leiden op tot allround beveiliger, dan heb je in de regel telkens een ander rooster en/of andere werkplek. Dat is de filosofie van BMS security: allround beveiligers die hun allround kennis en ervaring ook behouden en overal inzetbaar zijn. Sommigen vinden dat niet prettig, die willen meer vastigheid, bijvoorbeeld mensen met autisme. Maar deze brede inzetbaarheid biedt wel meer perspectief op de arbeidsmarkt.

Zijn er momenteel mensen met een arbeidsbeperking in dienst?

We hebben nu 4 allround beveiligers die door onze eigen praktijkbegeleiders begeleid worden op de werkvloer. Daarnaast hebben we iemand als facilitair medewerkster op het kantoor die administratieve en facilitaire ondersteuning geeft. We houden nauw contact met de medewerkers, ook met gezamenlijke lunches af en toe. In samenwerking met de gemeente wordt gestreefd naar verdere uitbreiding hiervan.

Wat we willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Sta open voor alles, er kan van alles gebeuren. Zo heeft een aantal mensen met een beperking gekozen om na de opleiding als ZZP`er te gaan werken, wat we niet verwacht hadden. Het opleiden, trainen en begeleiden van de mensen vraagt ook om open staan: de wensen en capaciteiten van de medewerkers verschillen enorm. Je moet de begeleiding dan intensief houden. Goed kijken hoe het gaat en daar op inspelen. We hebben daarvoor een soort leerlingvolgsysteem ontwikkeld. Ook om goed feedback te kunnen geven. Het volgen van een training om de doelgroep op de werkvloer te begeleiden is een echte aanrader.

Wat inspireert ons aan sociaal werk?

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk steun is, als het – al dan niet tijdelijk- niet goed lukt om je plek te vinden op de arbeidsmarkt. Het is heel mooi om te zien hoe mensen tijdens de opleiding echt gaan bloeien. Dat geeft heel veel voldoening. Het is een passie om hier mee bezig te zijn.

- Bülent Dogan - eigenaar van BMS Security

bron: https://sociaalwerkkoepelamsterdam.nl/netwerk/bms/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

BMS Security had gezocht en gevonden - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security had gezocht en gevonden

7 januari 2024 - BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V. Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.