Gastvrije horecabeveiliging voor de perfecte klantbeleving

Gastvrije horecabeveiliging voor de perfecte klantbeleving Beveiligingsbedrijf BMS Security

De beveiliger in horecagelegenheden is niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en het personeel maar draagt ook in de hoge mate bij aan de meest belangrijke factor van de horeca, namelijk de sfeer en de gezelligheid.
De horeca beveiliger houdt toezicht op de toegang en bepaalt welke gasten naar binnen mogen en welke niet, maar houdt ook in de gaten of de gasten zich houden aan de huisregels.
Een horeca beveiliger, horeca portier of gastheer zorgt voor een veilige sfeer en staat garant voor het handhaven van de huisregels.
Vandaag de dag is de beveiliging in horecagelegenheden niet meer weg te denken.

Een beveiliger, maar ook de gezellige gastheer met een glimlach
Een ervaren beveiliger handelt op een gepaste wijze wanneer ongeregeldheden zich mogen voordoen en vaak weet hij ze al te herkennen en te voorkomen voordat ze escaleren.
De horeca beveiligers zijn niet alleen de beveiligers voor een veilig avondje uit maar ook de gezellige gastheren met een glimlach die de gasten verwelkomen en hen een fijne avond wensen.
De ongewenste bezoekers wordt op een beleefde maar adequate wijze de toegang ontzegd.
De horecabeveiligers staan meestal bij de ingang maar zeker niet alleen daar. Regelmatig maken ze controlerondes waarbij ze controleren of de regels nageleefd worden en of ingrijpen bij bepaalde situaties nodig is.

BMS Security beveiligers werken proactief en snel
Onze beveiligers zijn opgeleid om snel en adequaat te handelen. Zij zorgen voor het borgen van de veiligheid en voor een positieve sfeer. BMS Security beveiligers handelen altijd correct, accuraat en beslissen snel welke handelingen in bepaalde situaties nodig zijn om de beste oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held

7 mei 2023 - Vijf weken na aardbevingen in Turkije en Syrië kan een afschuwelijk balans worden opgemaakt: ruim 50.000 doden, duizenden gezinnen zonder onderdak, dodelijke overstrom... lees verder »

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst - Beveiligingsbedrijf BMS Security

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst

5 augustus 2022 - Het particuliere beveiligingsbedrijf BMS Security is in 2017 opgericht door Bülent Doğan. Vanaf dag één kent het bedrijf een stijgende lijn. Bülent Doğan is ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.