BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

Social Return

Social Return (SROI of Sociaal Rendement)

Social Return (SROI of Sociaal Rendement) - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security helpt mensen die buitenspel staan
BMS biedt mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding en een dienstverband aan, waardoor ze wederom zelfstandig in eigen onderhoud kunnen voorzien. Voor dekking van de ontstane kosten besteed het management van BMS Security een significant deel van de door klanten gerealiseerd omzet aan.

Social Rendement (SROI)
Een veel gebruikte term, maar wat betekent het precies?
Social rendement of Social Return on Investment is een terminologie die in brede zin wordt gebruikt voor het aanduiden van de maatschappelijke toegevoegde waarde of meerwaarde die met de genomen maatregelen wordt gerealiseerd. Hieronder valt bijvoorbeeld non-discriminatie, gelijke kansen voor iedereen, sociaal samenhang, naleving van de grondrechten, hulp bij het terugkeer naar de maatschappij en ondersteuning van de mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt.
Social Return gaat over een mogelijke afspraak tussen diverse partijen om kwetsbare groepen mensen met een moeilijk overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een baan. Social return gaat over het scheppen van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen.

Wat doet BMS Security terug voor de maatschappij?
BMS Security is al jaren actief bezig om juist deze kwetsbare personen, diegenen die tijdens arbeidsprocessen systematisch buiten de boot dreigen te vallen, respectvol te ondersteunen en te begeleiden. Door ze een opleiding met baangarantie aan te bieden, zorgt het management van BMS Security voor nieuwe kansen en een succesvolle terugkeer in de maatschappij.

Niemand zou een te lange afstand tot de arbeidsmarkt moeten hebben. Wij van BMS Security geloven in de mensen en in de nieuwe kansen.
Wij maken werk mogelijk voor iedereen die graag aan de slag wil.

Doe mee aan sociaal ondernemen!

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS. - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

9 februari 2021 - Nieuwe ontwikkeling bij BMS Security! Bulent Dogan, oprichter/eigenaar van BMS Security, vertelt: 'De directrice van HR Hands, Angelina Fortes Cardoso, is de vro... lees verder »

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’ - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’

9 februari 2021 - BMS Security leidt onder meer mensen op zonder diploma, met een beperking of in een lastige privésituatie. Opleiden gaat voor de eigenaar Bulent Dogan veel verder... lees verder »

Aangesloten bij
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.