Objectbeveiliging die ervoor zorgt dat jouw pand écht veilig is

Objectbeveiliging die ervoor zorgt dat jouw pand écht veilig is Beveiligingsbedrijf BMS Security

Een kantoorpand, een bibliotheek of een fabriek; je medewerkers en je eigendommen moeten veilig zijn. Met alleen regels opstellen kom je er niet. Naleving en de controle daarop is essentieel. Voorkom gevaar van buitenaf en van binnenuit met slimme objectbeveiliging.

Benieuwd hoe dat werkt?

Dek schadegevoelige veiligheidsrisico’s af met een slimme objectbeveiliging

Slimme objectbeveiliging is meer dan een beveiliger die voor de ingang staat. Je wilt het niet meemaken dat een ex-medewerker met wraakgevoelens jouw bedrijf ruïneert, een groep hangjongeren je pand vernielt of de complete inboedel gestolen is wanneer je ’s ochtends het pand betreedt.

Slimme objectbeveiliging gaat verder dan alleen beveiligen. Goed beveiligen is immers niet beveiligen, maar voorkómen.

Samen schenken we aandacht aan een gedegen veiligheidsplan. Waar liggen de risico’s, welke elementen verdienen extra aandacht en welke beveiliging is écht passend?

Geldverslindende gevaren liggen altijd op de loer. Vanuit BMS Security krijg je de voorzorgsmaatregelen die je nodig hebt.

Beveiligers die weten wat jouw beveiliging nodig heeft. Hun training en ervaring geven jou de zekerheid dat je pand, inventaris, grondstoffen en medewerkers écht veilig zijn.

 • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
 • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
 • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Voor echte beveiliging is meer nodig dan surveillance

Aanwezigheid is belangrijk, maar beveiligen is meer dan aanwezig zijn. Hoe voorkom je onnodige diefstal, vandalisme of kostenposten?

Hoe zorg je dat het object continu beveiligd is?

Beveiligen doe je samen. Geen beveiliger die losstaat van jouw team of bedrijf, maar iemand die er onderdeel van is. Zo zorgen we samen voor extra alertheid en de beste beveiliging.

Benieuwd hoe dat werkt?

Waarom alleen kiezen voor een beveiliger als je direct kunt werken aan de complete veiligheid?

Met een strategisch veiligheidsplan van BMS weet je zeker dat je de complete veiligheid goed onder de loep neemt.

De beveiligingsadviseur analyseert jouw object op veiligheid en onderzoekt waar de risico’s liggen. Nog voordat jij een investering maakt, onderzoeken we samen wat jouw object écht veilig maakt.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022 - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022

27 januari 2022 - In het afgelopen jaar heeft BMS Security een aantal turbulente ontwikkelingen doorgemaakt.In adequate reactie op de recente marktontwikkelingen in de particuliere ... lees verder »

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V

27 november 2021 - BMS Security staat voor Bekwaam, Moedig en Servicegericht en specialiseert zich in diverse soorten beveiliging, van bouwplaats- en havenbeveiliging tot luchthaven... lees verder »

Aangesloten bij
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.