Evenementbeveiliging die de veiligheid én sfeer bewaakt

Evenementbeveiliging die de veiligheid én sfeer bewaakt Beveiligingsbedrijf BMS Security

Een evenement beveiligen is meer dan het plaatsen van enkele beveiligers of het voeren van toegangscontroles. Een evenement wordt pas echt goed beveiligd als er naar meer wordt gekeken dan alleen naar de veiligheid.

Hoe zorg je voor een snelle doorloop bij de toegangscontrole, waar liggen de risico’s en hoe bewaken we naast de veiligheid ook de sfeer?

Goede evenementenbeveiliging begint met het complete plaatje. Een veiligheidsplan waarbij aan alles is gedacht.

Slimme evenementbeveiliging met predictive profiling en EHBO

De eerste indruk die je bezoeker krijgt, is de belangrijkste. Je wilt een vriendelijke ontvangst voor je gasten, een perfecte sfeer op de evenementvloer en genietende bezoekers. Dit begint bij de entree en eindigt bij het verlaten van de locatie na afloop.

Aan de hand van de nieuwste predictive profiling technieken handelt de beveiliger al voordat de situatie ontstaat. Niet wachten, maar handelen. Duiden er situaties op een verhoogd risico op ruzie, opstoppingen of ongevallen? Dan is de beveiliger er als eerste bij.

Omdat elke beveiliger naast een beveiligingsdiploma beschikt over een EHBO-diploma, profiteer je altijd van een snelle, juiste en adequate oplossing. Wat daar dan ook voor nodig is.

Geef je evenement extra veiligheid met de juiste crowd control

Aan de hand van jarenlange praktijkervaring weten we hoe mensen reageren in groepen. Nog voordat het evenement plaatsvindt, besteden we in het veiligheidsplan aandacht aan de gebieden waar de meeste ‘risico’s’ ontstaan.

In het veiligheidsplan worden alle strategische punten meegenomen, zoals de toiletgroepen, de backstage area’s, looprichtingen en de entree. Volledig advies op het gebied van crowd control staat hiermee tot je beschikking.

Tijdens het evenement vertrouw je op de ervaring en intensieve training van de dienstdoende beveiligers. Zij zorgen dat situaties vakkundig worden opgelost en dat tijdig wordt gehandeld.

 • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
 • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
 • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Ontvang een veiligheidsplan op maat voor jouw evenement

Ieder evenement en iedere locatie heeft een andere invulling van beveiliging nodig. De beveiligingsadviseur van BMS analyseert samen met de organisatie van het evenement en van de locatie wat de risico’s zijn en hoe deze worden afgedicht. Hiermee laat je niets aan het toeval over.

De analyse is de basis voor het strategisch veiligheidsplan. Je krijgt een totaaloverzicht van alle benodigdheden om jouw evenement compleet te maken.

Wanneer je zelf toevoegingen of aanpassingen hebt voor de analyse en het plan, worden deze er in opgenomen.

In overleg maken we een plan voor wat jij nodig hebt. Wil je veiligheid en gastvrijheid voor iedereen tijdens jouw evenement?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022 - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022

27 januari 2022 - In het afgelopen jaar heeft BMS Security een aantal turbulente ontwikkelingen doorgemaakt.In adequate reactie op de recente marktontwikkelingen in de particuliere ... lees verder »

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V

27 november 2021 - BMS Security staat voor Bekwaam, Moedig en Servicegericht en specialiseert zich in diverse soorten beveiliging, van bouwplaats- en havenbeveiliging tot luchthaven... lees verder »

Aangesloten bij
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.