Evenementbeveiliging die de veiligheid én sfeer bewaakt

Evenementbeveiliging die de veiligheid én sfeer bewaakt Beveiligingsbedrijf BMS Security

Is jouw bedrijf bezig met het organiseren van evenementen? Overal waar grote groepen mensen bij elkaar komen ontstaan er extra veiligheidsrisico’s.

Beveiligen van een evenement stopt niet bij toegangscontrole
Een evenement op de juiste wijze beveiligen betekent veel meer dan het plaatsen van een aantal beveiligers op strategische posities of het voeren van toegangscontroles. Goed beveiligen van een evenement betekent meer dan alleen te kijken naar de veiligheid. Ook hier ligt aan de basis van een veilige omgeving voor iedereen, een goede voorbereiding en een plan waarbij er rekening wordt gehouden met het complete plaatje. Een veiligheidsplan waarbij aan alle facetten wordt gedacht.

Crowd Control
Aan de hand van jarenlange praktijkervaring weten we hoe mensen reageren in groepen. Nog voordat het evenement plaatsvindt, besteden we in het veiligheidsplan aandacht aan de gebieden waar de meeste ‘risico’s’ ontstaan.
Naast het uitwerken van een veiligheidsplan biedt BMS Security een team van ervaren en alerte beveiligers aan.
Een goede sfeer en teamwork is een vereiste voor het slagen van elk evenement, groot of klein. Daarom zoeken wij van BMS Security voor jouw evenement naar een team beveiligers dat het beste past zowel bij jouw eisen en verwachtingen maar ook bij het soort van evenement.
Onze beveiligers matchen niet alleen met visie en uitstraling van BMS Security maar passen zich ook feilloos aan de identiteit van jouw bedrijf en uitstraling van het evenement.

Onze evenementenbeveiligers zijn altijd:
Gekwalificeerd en gastvrij
Beleefd, alert en proactief
Getraind om adequaat te reageren op onverwachte ontwikkelingen en situaties
In bezit van alle actuele kennis op het gebied van evenementen beveiliging

Direct Crowd Control
Bij elke evenement staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop.
Direct Crowd Control betekent in praktijk het beperken van ongewenst groepsgedrag bij bijvoorbeeld festivals, popconcerten,sportwedstrijden en andere evenementen waarbij grote groepen mensen aanwezig zijn.
Het is bij het organiseren van elke evenement nodig om helder in de kaart te brengen van grote publieksstromen en een plan te hebben hoe met de massa bezoekers om te gaan.
De specialisten van BMS Security kijken samen met jou naar alle strategische punten van een evenement en bepaalt van tevoren hoe we de verstoppingen gaan voorkomen, hoe we zorgen voor een goede doorloop en hoe we de beste klantbeleving kunnen realiseren.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.