Winkelbeveiliger nodig? Kies voor ervaren beveiligers van BMS Security!

Een veilige en ongestoorde winkelervaring
Een belangrijke en bijzondere tak van de beveiliging is winkelbeveiliging. Een winkelbeveiliger staat continu midden in een levendige omgeving van een winkel of warenhuis, omringd door bezoekers en medewerkers.
Als geen ander komt de winkelbeveiliger in contact met de meest uiteenlopende soorten mensen en gedragingen.
De grote hoeveelheid vrij toegankelijke uitgestalde goederen in de winkels maakt winkeldiefstal verleidelijk en ogenschijnlijk eenvoudig.

Preventieve beveiliging
Naast diverse technische hulpmiddelen, beveiligings- en alarmsystemen om de goederen veilig te stellen is de aanwezigheid van een of meerdere winkelbeveiligers een doeltreffende preventieve manier om de goederen te beschermen.
Een winkelbeveiliger heeft veel contact met het winkelend publiek en het personeel. Daardoor draagt hij/ zij actief mee aan een fijne sfeer en gezelligheid in de winkel. De winkeldieven of shoplifters zorgen voor de meest voorkomende calamiteiten in de winkel of het warenhuis.

Goed beveiligen betekent doelgericht observeren en reageren
Een winkelbeveiliger moet aandachtig zijn voor de signalen in zijn omgeving en met een proactieve instelling. Het tijdig signaleren van verdachte activiteiten of kenmerken maakt het mogelijk om doeltreffend en gericht te reageren.
Ook met behulp van predictive profiling technieken zorgen de beveiligers van BMS Security - naast andere manieren - voor een goed beveiligde winkel of warenhuis.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.