Winkelbeveiliger nodig? Kies voor winkelbeveiliging met Predictive Profiling

Winkelbeveiliger nodig? Kies voor winkelbeveiliging met Predictive Profiling Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geen zorgen meer over diefstal, vandalisme, intimidatie of het negeren van huisregels. Een winkelbeveiliger van BMS neemt deze zorg van je over en doet meer dan dat. Met behulp van predictive profiling en een strategisch veiligheidsplan weet je zeker dat jouw winkel goed beveiligd is.

Ervaar extra veiligheid in je winkel met Predictive Profiling

Aan de hand van intensieve trainingen en oefeningen in de praktijk, weet elke BMS winkelbeveiliger in een vroegtijdig stadium afwijkend gedrag te signaleren. Deze vorm van predictive profiling zorgt ervoor dat er al gehandeld wordt, voordat de situatie escaleert.

Natuurlijk kun je kiezen voor de traditionele winkelbeveiliging, maar waarom pas optreden als het écht nodig is, wanneer je het voor kunt zijn?

Een winkelbeveiliger die meer doet dan beveiligen

Goede winkelbeveiliging zie je niet, dat merk je. Kies je voor BMS dan ervaar je dat winkelbeveiliging meer is dan een beveiliger op de winkelvloer. Laat de beveiliger onderdeel zijn van het team. Geef klanten de winkelsfeer die jij voor ogen hebt en profiteer van een andere manier van beveiligen.

Profiteer van een alert, gastvrij en klantvriendelijk teamlid dat elk gedrag signaleert. Of de beveiliger nu moet ingrijpen bij een incident of de weg moet wijzen naar het juiste schap, de beveiliger is er voor jouw klanten.

Zo beveiligen we je winkel en bewaken we de sfeer. Benieuwd wat dat inhoudt?
Krijg advies van een beveiligingsadviseur en ontvang een gratis veiligheidsplan voor jouw winkel.

 • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
 • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
 • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Meer dan winkelsurveillance, BMS Security ontzorgt

Aanwezigheid is belangrijk, maar beveiligen is meer dan aanwezig zijn. Hoe voorkom je onnodige diefstallen, hoe zorg je voor continue alertheid en hoe betrek je het team? Beveiligen doe je samen. Geen beveiliger die losstaat van jouw team, maar er onderdeel van is. Zo zorgen we samen voor extra alertheid, minder diefstal en een betere en veiligere winkel.

Je veiligheidszorgen worden uit handen genomen. Dit leidt tot een domino-effect: minder incidenten, betere sfeer, meer omzet, een betere focus van je personeel, hogere tevredenheid en minder kritiek vanuit het management.

Ontvang een strategisch veiligheidsplan voor jouw winkel

Waarom alleen kiezen voor een winkelbeveiliger als je direct kunt werken aan de complete veiligheid? Met een strategisch veiligheidsplan van BMS weet je zeker dat je de complete veiligheid onder de loep neemt. De beveiligingsadviseur analyseert jouw winkel op veiligheid en onderzoekt waar de risico’s liggen. Onderzoek wat jouw winkel écht veilig maakt, nog voordat jij een investering maakt.

Heb je zelf nog punten? Deze voegen we toe en verwerken in het complete, duidelijke veiligheidsplan dat jij ontvangt.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022 - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022

27 januari 2022 - In het afgelopen jaar heeft BMS Security een aantal turbulente ontwikkelingen doorgemaakt.In adequate reactie op de recente marktontwikkelingen in de particuliere ... lees verder »

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V

27 november 2021 - BMS Security staat voor Bekwaam, Moedig en Servicegericht en specialiseert zich in diverse soorten beveiliging, van bouwplaats- en havenbeveiliging tot luchthaven... lees verder »

Aangesloten bij
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.