Winkelbeveiliger nodig? Kies voor ervaren beveiligers van BMS Security!

Winkelbeveiliger nodig? Kies voor ervaren beveiligers van BMS Security! Beveiligingsbedrijf BMS Security

Een veilige en ongestoorde winkelervaring
Een belangrijke en bijzondere tak van de beveiliging is winkelbeveiliging. Een winkelbeveiliger staat continu midden in een levendige omgeving van een winkel of warenhuis, omringd door bezoekers en medewerkers.
Als geen ander komt de winkelbeveiliger in contact met de meest uiteenlopende soorten mensen en gedragingen.
De grote hoeveelheid vrij toegankelijke uitgestalde goederen in de winkels maakt winkeldiefstal verleidelijk en ogenschijnlijk eenvoudig.

Preventieve beveiliging
Naast diverse technische hulpmiddelen, beveiligings- en alarmsystemen om de goederen veilig te stellen is de aanwezigheid van een of meerdere winkelbeveiligers een doeltreffende preventieve manier om de goederen te beschermen.
Een winkelbeveiliger heeft veel contact met het winkelend publiek en het personeel. Daardoor draagt hij/ zij actief mee aan een fijne sfeer en gezelligheid in de winkel. De winkeldieven of shoplifters zorgen voor de meest voorkomende calamiteiten in de winkel of het warenhuis.

Goed beveiligen betekent doelgericht observeren en reageren
Een winkelbeveiliger moet aandachtig zijn voor de signalen in zijn omgeving en met een proactieve instelling. Het tijdig signaleren van verdachte activiteiten of kenmerken maakt het mogelijk om doeltreffend en gericht te reageren.
Ook met behulp van predictive profiling technieken zorgen de beveiligers van BMS Security - naast andere manieren - voor een goed beveiligde winkel of warenhuis.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held

7 mei 2023 - Vijf weken na aardbevingen in Turkije en Syrië kan een afschuwelijk balans worden opgemaakt: ruim 50.000 doden, duizenden gezinnen zonder onderdak, dodelijke overstrom... lees verder »

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst - Beveiligingsbedrijf BMS Security

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst

5 augustus 2022 - Het particuliere beveiligingsbedrijf BMS Security is in 2017 opgericht door Bülent Doğan. Vanaf dag één kent het bedrijf een stijgende lijn. Bülent Doğan is ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.