BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

Solliciteer op de vacature beveiliger

Solliciteer op de vacature beveiliger - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security is voortdurend op zoek naar de beste mensen in de beveiligingsbranche om ze in te lijven in de groeiende BMS Familie.

Wij zijn geïnteresseerd in JOU, een allround beveiliger met gemotiveerde inzet. We bieden jou groeimogelijkheden, respectvolle behandeling, een helpende hand wanneer nodig.

Een allround beveiliger maakt het verschil door dreigend gevaar te herkennen en te elimineren voordat deze escaleert maar ook om je menselijkheid te gebruiken wanneer een moeder haar kind in de drukte van Schiphol is kwijtgeraakt of een ouder iemand de weg te wijzen.
Je bent er om de (dreigende) problemen te signaleren, herkennen en adequaat op te lossen.

Wanneer pas je als beveiliger binnen BMS Security?

  • Je bent een professional met respect voor anderen
  • Je bent assertief maar beleefd
  • Je bent enthousiast en betrokken
  • Je handelt snel, proactief, mensgericht en snel
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt afgeven


Waar kom je te werken?
BMS Security voert beveiligingsopdrachten uit door heel Nederland. Het is een pré dat je in het bezit bent van eigen vervoer want het reizen naar een locatie gebeurt vaak op onhandige uren wanneer er geen openbaar vervoer mogelijk is.

Je bent bij BMS Security geen nummer, maar een zeer gewaardeerde collega. Bij BMS Security kennen we elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. Niemand is een eiland. We klaren de klus samen!

Heb je interesse om te werken bij BMS Security en kan je niet wachten om je contract te tekenen?
Klik dan snel op het onderstaand button!

Ben je geïnteresseerd in onze interne opleidingen aanbod? Bij BMS Academy heb je een keuze uit diverse opleidingen, trainingen en cursussen.

Vragen? Solliciteer!

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.