BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

Solliciteer op de vacature beveiliger

BMS is voortdurend op zoek naar de beste mensen in de beveiligingsbranche. Door snelle groei van het bedrijf zijn we geïnteresseerd in jou als Allround Beveiliger. Dat is waar we voor staan: menselijkheid.

Wij spreken van Allround Beveiligers omdat je niet zomaar iemand bent. Jij bént BMS. Jij maakt het verschil door die bezoeker de weg te wijzen, door die huilende klant te helpen omdat ze haar zoontje is kwijtgeraakt in de winkelstraat, door een dreigende situatie op de juiste manier op te lossen.

Heb jij interesse om direct je contract te tekenen en aan de slag te gaan als beveiliger bij BMS? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij bijdraagt aan een geweldig team van echte professionals.

Welke kwaliteiten heb je nodig om te werken als beveiliger?

Bekwaam, moedig en servicegericht. Zo’n beveiligingsmedewerker ben je. Jij hebt de communicatieve vaardigheden om mensen aan te spreken op hun gedrag en dat op een menselijke manier te doen. Je bent er om problemen te voorkomen, niet om ze te maken.

Je past als beveiliger helemaal bij BMS als je…

 • Niet op je mondje bent gevallen
 • Je gedraagt als een professional met respect voor anderen
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt afgeven


Waar kom je te werken?
Je woonplaats is niet belangrijk vanwege de spreiding van het werk door heel Nederland. Kom je uit Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Groningen, Maastricht, Utrecht of Eindhoven en alles wat daar tussenin ligt?

Geen probleem.

Houd er rekening mee dat je reist naar de locatie en dat dat op onhandige OV-uren kan zijn. Eigen vervoer is een pré.

 • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
 • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
 • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Wat is je salaris als beveiliger?

BMS is een bedrijf dat menselijkheid voorop stelt. Je bent geen nummer, iedereen binnen het bedrijf kent elkaar. We weten wat we aan elkaar hebben.

Verder krijg je:

 • Startsalaris vanaf 21 jaar: €1906,67 per maand op basis van 40 uur per week excl. vakantiegeld en reiskosten (19 cent per km)
 • Startsalaris 18 tot 21 jaar: €1648,12 per maand op basis van 40 uur per week excl. vakantiegeld en reiskosten (19 cent per km)
 • 8% vakantiegeld dat wordt uitbetaald in de maand mei
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd
 • Contract met garantie vanaf 24 uur per week
 • Fulltime en parttime werk mogelijk


Geen vragen meer?

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS. - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

9 februari 2021 - Nieuwe ontwikkeling bij BMS Security! Bulent Dogan, oprichter/eigenaar van BMS Security, vertelt: 'De directrice van HR Hands, Angelina Fortes Cardoso, is de vro... lees verder »

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’ - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’

9 februari 2021 - BMS Security leidt onder meer mensen op zonder diploma, met een beperking of in een lastige privésituatie. Opleiden gaat voor de eigenaar Bulent Dogan veel verder... lees verder »

Aangesloten bij
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.