Wij waken over de veiligheid van bouwplaats en bouwmaterialen

Wij waken over de veiligheid van bouwplaats en bouwmaterialen Beveiligingsbedrijf BMS Security

Gebruik maken van ervaren gediplomeerde beveiligers om de kostbare materialen en techniek te beschermen op een bouwlocatie is zeker geen overbodige luxe.
In Nederland wordt er jaarlijks voor vele miljoenen ontvreemd, beschadigd en vernield op diverse bouwlocaties. Vaak gaat het om locaties aan de rand van de stad, op relatief verlaten slecht verlichte plaatsen waar het niet zo snel opvalt als er dieven en vandalen bezig zijn.

Bouwplaats beveiligen gaat verder dan camerabewaking alleen
Camerabeelden zijn in zulke gevallen vaak onvoldoende, de criminelen hebben snel in de gaten waar de camera's geplaatst zijn om deze te vermijden.
Een effectieve bouwplaatsbeveiliging kan vele uren extra uitzoekwerk en frustratie besparen.
De beveiligingsdeskundigen van BMS Security adviseren je in eerste instantie met het opstellen van een goed werkend en praktisch beveiligingsplan.

Kies voor een beveiligingsbedrijf dat verder kijkt dan veiligheid alleen
Als er jaarlijks ruim 100 miljoen euro schade wordt toegebracht aan bouwprojecten over het hele land, hoe zorg je er dan voor dat jouw bouwplaats veilig is?
Elke bouwplaats is anders en kent verschillende fases, wie garandeert jouw bedrijf dan de veiligheid?
Al voordat een situatie escaleert handelen en diefstal of vandalisme voorkomen? Dat is het voordeel van een beveiligingsbedrijf dat verder kijkt dan veiligheid alleen.

Bouwplaatsbeveiliging en predictive profiling
Het is een veilige gedachte als er altijd een extra oogje in het zeil wordt gehouden. Ogen die zelfs het kleinste detail in de gaten hebben en proactief handelen op basis van jouw instructies.
BMS Security werkt met een proactieve beveiligingsmethode Predictive Profiling waarbij naast geavanceerde technische hulpmiddelen gebruik wordt gemaakt van inschattingen te maken op basis van de menselijke intuïtie en van de norm afwijkend, problemen signalerend gedrag, situatie of veranderde omgevingsfactoren.

Met de slimme bouwplaatsbeveiliging door beveiligers die zijn opgeleid en getraind in de predictive profiling methode weet je zeker dat je alles tijdig in de gaten hebt. Naast continu zicht hebben op personen die de bouwplaats betreden, weet de beveiliger ook exact in te schatten welk gedrag er wordt vertoond.
Duiden er handelingen op een verhoogd risico op vandalisme, diefstal of ongevallen? Dan is de beveiliger er als eerste bij.

BMS Security is bekwaam in het nemen van de juiste maatregelen
Kies je voor een BMS (bouw) beveiliger dan kies je voor een beveiliger die meer doet dan beveiligen alleen. Samen gaan we net dat stapje verder. Controle op de regels, het opbergen van materialen en het tijdig handelen bij vermoeden van onheil zijn slechts enkele voorbeelden.

Door de extra opleidingen en trainingen profiteert jouw bedrijf en jij als ondernemer van een beveiliger die proactief handelt en alles van veiligheid afweet.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.