Bouwplaatsbeveiliging die verder gaat dan camerabewaking

Bouwplaatsbeveiliging die verder gaat dan camerabewaking Beveiligingsbedrijf BMS Security

Als er wordt gestolen of zaken worden vernield, zijn camerabeelden dan voldoende? Is het voldoende dat de politie belooft er iets aan te doen?

Echt beveiligen is meer dan enkele punten voorzien van camerabewaking. In onze ogen creëer je pas echt een veilige bouwplaats wanneer je het complete plaatje helder hebt. Het is niet voor niets dat we beginnen met een veiligheidsplan.

Bespaar jezelf de risico’s, frustraties en talloze uren uitzoekwerk. Garandeer jezelf een veilige bouwplaats met een veiligheidsplan op maat.

Slimme bouwplaatsbeveiliging op basis van predictive profiling

Als er jaarlijks ruim 100 miljoen euro schade wordt aangebracht aan bouwprojecten over het hele land, hoe zorg je er dan voor dat jouw bouwplaats veilig is?

Elke bouwplaats anders is en verschillende fases kent, wie garandeert jou dan de veiligheid?

Al voordat een situatie escaleert handelen, zonder daad een diefstal voorkomen of een boze medewerker op tijd kalmeren? Dat is het voordeel van predictive profiling.

Met de slimme bouwplaatsbeveiliging op basis van predictive profiling weet je zeker dat je alles in de gaten hebt. Naast continu zicht hebben op personen die de bouwplaats betreden, weet je exact welk gedrag er wordt vertoond. Duiden er handelingen op een verhoogd risico op vandalisme, diefstal of ongevallen? Dan is de beveiliger er als eerste bij.

Een beveiliger die naar meer kijkt dan veiligheid

Het is een fijne gedachte als er altijd een extra oogje in het zeil wordt gehouden. Ogen die zelfs het kleinste detail in de gaten hebben en proactief handelen op basis van jouw instructies.

Kies je voor een BMS bouwbeveiliger dan kies je voor een beveiliger die meer doet dan beveiligen. Samen met jou gaan we dat stapje verder. Controle op de regels, het opbergen van materialen en het op tijd handelen bij ongevallen zijn slechts enkele voorbeelden.

Door de talloze extra opleidingen en trainingen profiteer jij van een beveiliger die proactief handelt en alles van de veiligheid weet.

Benieuwd wat dat voor jouw bouwplaats betekent? Ontmoet een van onze adviseurs en ontvang een veiligheidsplan op maat.

 • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
 • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
 • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Ontvang een veiligheidsplan voor jouw bouwplaats

Hoewel je het goed geregeld denkt te hebben kan al het kleinste (vergeten) detail voor de grootste problemen zorgen.

Zeker weten dat aan alles gedacht wordt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022 - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022

27 januari 2022 - In het afgelopen jaar heeft BMS Security een aantal turbulente ontwikkelingen doorgemaakt.In adequate reactie op de recente marktontwikkelingen in de particuliere ... lees verder »

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V

27 november 2021 - BMS Security staat voor Bekwaam, Moedig en Servicegericht en specialiseert zich in diverse soorten beveiliging, van bouwplaats- en havenbeveiliging tot luchthaven... lees verder »

Aangesloten bij
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.