Bouwplaatsbeveiliging die verder gaat dan camerabewaking

Bouwplaatsbeveiliging die verder gaat dan camerabewaking Beveiligingsbedrijf BMS Security

Als er wordt gestolen of zaken worden vernield, zijn camerabeelden dan voldoende? Is het voldoende dat de politie belooft er iets aan te doen?

Echt beveiligen is meer dan enkele punten voorzien van camerabewaking. In onze ogen creëer je pas echt een veilige bouwplaats wanneer je het complete plaatje helder hebt. Het is niet voor niets dat we beginnen met een veiligheidsplan.

Bespaar jezelf de risico’s, frustraties en talloze uren uitzoekwerk. Garandeer jezelf een veilige bouwplaats met een veiligheidsplan op maat.

Slimme bouwplaatsbeveiliging op basis van predictive profiling

Als er jaarlijks ruim 100 miljoen euro schade wordt aangebracht aan bouwprojecten over het hele land, hoe zorg je er dan voor dat jouw bouwplaats veilig is?

Elke bouwplaats anders is en verschillende fases kent, wie garandeert jou dan de veiligheid?

Al voordat een situatie escaleert handelen, zonder daad een diefstal voorkomen of een boze medewerker op tijd kalmeren? Dat is het voordeel van predictive profiling.

Met de slimme bouwplaatsbeveiliging op basis van predictive profiling weet je zeker dat je alles in de gaten hebt. Naast continu zicht hebben op personen die de bouwplaats betreden, weet je exact welk gedrag er wordt vertoond. Duiden er handelingen op een verhoogd risico op vandalisme, diefstal of ongevallen? Dan is de beveiliger er als eerste bij.

Een beveiliger die naar meer kijkt dan veiligheid

Het is een fijne gedachte als er altijd een extra oogje in het zeil wordt gehouden. Ogen die zelfs het kleinste detail in de gaten hebben en proactief handelen op basis van jouw instructies.

Kies je voor een BMS bouwbeveiliger dan kies je voor een beveiliger die meer doet dan beveiligen. Samen met jou gaan we dat stapje verder. Controle op de regels, het opbergen van materialen en het op tijd handelen bij ongevallen zijn slechts enkele voorbeelden.

Door de talloze extra opleidingen en trainingen profiteer jij van een beveiliger die proactief handelt en alles van de veiligheid weet.

Benieuwd wat dat voor jouw bouwplaats betekent? Ontmoet een van onze adviseurs en ontvang een veiligheidsplan op maat.

  • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
  • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
  • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Ontvang een veiligheidsplan voor jouw bouwplaats

Hoewel je het goed geregeld denkt te hebben kan al het kleinste (vergeten) detail voor de grootste problemen zorgen.

Zeker weten dat aan alles gedacht wordt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

WAT MOET JE WETEN OVER LEGITIMATIEBEWIJZEN? - Beveiligingsbedrijf BMS Security

WAT MOET JE WETEN OVER LEGITIMATIEBEWIJZEN?

9 mei 2021 - Elke beveiliger is verplicht om tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden een legitimatiebewijs bij zich dragen en op redelijk verzoek moet hij/zij deze ook kunnen t... lees verder »

Per direct op zoek naar gediplomeerde beveiligers! - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Per direct op zoek naar gediplomeerde beveiligers!

26 april 2021 - WE ARE HIRING! WEGENS GEZONDE GROEI IS BMS SECURITY PER DIRECT OP ZOEK NAAR: GEDIPLOMEERDE BEVEILIGERS! WAT ZOEKEN WIJ *Je bent in het bezit van Beveiliger 2 diplom... lees verder »

Aangesloten bij
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.