Slimme havenbeveiliging met ISPS-proof veiligheidsplan

Slimme havenbeveiliging met ISPS-proof veiligheidsplan Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bijna elke haven ter wereld is een dynamische omgeving vol met handelsactiviteiten en internationale passagiers. Mede daardoor is elke haven ook een gevoelig en kwetsbaar gebied wanneer het gaat om alle soorten van criminaliteit, diefstal, fraude en overlast. Hoe realiseert men een goede en afdoende beveiliging van de havengebieden? Binnen Nederland zijn alle bedrijven in de haven verplicht om te handelen volgens de wet- en regelgeving vastgesteld in de ISPS-code (International Ship and Port Security) en de Havenbeveiligingswet.

Havenbeveiliging met ISPS- proof veiligheidsdiensten
De ISPS-code is van toepassing op schepen die internationale reizen uitvoeren. In deze havenbeveiligingswet staan verplichte eisen en richtlijnen waaraan de maritieme beveiliging van deze schepen zich dient te houden.
De ISPS-code is in 2004 in het leven geroepen om criminaliteit, fraude en terrorisme tegen te gaan en te ondervangen.
Dit geldt voor zowel de interne beveiliging van de schepen als de instanties en bedrijven die de havens beveiligen.

De havenbeveiliging door BMS Security
BMS Security helpt je met het opzetten en uitvoeren van alles dat nodig is om aan de eisen van de ISPS code te voldoen.
Je krijgt een beveiligingsplan van de haven (Port Facility Plan), een verantwoordelijke voor de beveiliging van de havenfaciliteit (Port Facility Officer) en de vereiste materialen ter beveiliging worden voor je geregeld.

Kies je voor de havenbeveiliging van BMS Security, dan weet je zeker dat je aan alle internationale wettelijke eisen voldoet en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Door de complexe infrastructuur van havens zijn er talloze risico’s die geanalyseerd en afgedicht moeten worden. De beveiligingsadviseur van BMS maakt een totaalanalyse en laat niets aan het toeval over.
Je krijgt deze analyse in de vorm van een strategisch veiligheidsplan dat alle facetten bevat van de beveiliging van jouw haven. Samen inventariseren we wat nodig is om jouw haven écht veilig te maken.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held

7 mei 2023 - Vijf weken na aardbevingen in Turkije en Syrië kan een afschuwelijk balans worden opgemaakt: ruim 50.000 doden, duizenden gezinnen zonder onderdak, dodelijke overstrom... lees verder »

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst - Beveiligingsbedrijf BMS Security

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst

5 augustus 2022 - Het particuliere beveiligingsbedrijf BMS Security is in 2017 opgericht door Bülent Doğan. Vanaf dag één kent het bedrijf een stijgende lijn. Bülent Doğan is ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.