Slimme havenbeveiliging met ISPS-proof veiligheidsplan

Slimme havenbeveiliging met ISPS-proof veiligheidsplan Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bijna elke haven ter wereld is een dynamische omgeving vol met handelsactiviteiten en internationale passagiers. Mede daardoor is elke haven ook een gevoelig en kwetsbaar gebied wanneer het gaat om alle soorten van criminaliteit, diefstal, fraude en overlast. Hoe realiseert men een goede en afdoende beveiliging van de havengebieden? Binnen Nederland zijn alle bedrijven in de haven verplicht om te handelen volgens de wet- en regelgeving vastgesteld in de ISPS-code (International Ship and Port Security) en de Havenbeveiligingswet.

Havenbeveiliging met ISPS- proof veiligheidsdiensten
De ISPS-code is van toepassing op schepen die internationale reizen uitvoeren. In deze havenbeveiligingswet staan verplichte eisen en richtlijnen waaraan de maritieme beveiliging van deze schepen zich dient te houden.
De ISPS-code is in 2004 in het leven geroepen om criminaliteit, fraude en terrorisme tegen te gaan en te ondervangen.
Dit geldt voor zowel de interne beveiliging van de schepen als de instanties en bedrijven die de havens beveiligen.

De havenbeveiliging door BMS Security
BMS Security helpt je met het opzetten en uitvoeren van alles dat nodig is om aan de eisen van de ISPS code te voldoen.
Je krijgt een beveiligingsplan van de haven (Port Facility Plan), een verantwoordelijke voor de beveiliging van de havenfaciliteit (Port Facility Officer) en de vereiste materialen ter beveiliging worden voor je geregeld.

Kies je voor de havenbeveiliging van BMS Security, dan weet je zeker dat je aan alle internationale wettelijke eisen voldoet en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Door de complexe infrastructuur van havens zijn er talloze risico’s die geanalyseerd en afgedicht moeten worden. De beveiligingsadviseur van BMS maakt een totaalanalyse en laat niets aan het toeval over.
Je krijgt deze analyse in de vorm van een strategisch veiligheidsplan dat alle facetten bevat van de beveiliging van jouw haven. Samen inventariseren we wat nodig is om jouw haven écht veilig te maken.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.