Slimme havenbeveiliging met ISPS-proof veiligheidsplan

Slimme havenbeveiliging met ISPS-proof veiligheidsplan Beveiligingsbedrijf BMS Security

Een haven is een kwetsbaar terrein wanneer het gaat om alle manieren van misdaad, overlast en fraude. Hoe bewaak je opslagplaatsen? Hoe zorg je dat de ISPS correct wordt nageleefd? Hoe worden de passagiers van schepen op de juiste manier gecontroleerd?

Garandeer jezelf van de juiste havenbeveiliging. Krijg het antwoord op al je vragen en ontvang een ISPS-proof veiligheidsplan op maat.

Havenbeveiliging die aan alle eisen van de ISPS-code voldoet

BMS helpt je met het opzetten en uitvoeren van alles dat nodig is om aan de eisen van de ISPS code te voldoen.

Je krijgt een beveiligingsplan van de haven (Port Facility Plan), een verantwoordelijke voor de beveiliging van de havenfaciliteit (Port Facility Officer) en de vereiste materialen ter beveiliging worden voor je geregeld.

Kies je voor de havenbeveiliging van BMS Security, dan weet je zeker dat je aan alle internationale wettelijke eisen voldoet en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wat staat er in de havenbeveiligingswet over de ISPS-code?

De ISPS-code is van toepassing op schepen die internationale reizen uitvoeren. In deze havenbeveiligingswet staan verplichte eisen en richtlijnen waaraan de maritieme beveiliging van deze schepen zich dient te houden. Dit geldt voor zowel de interne beveiliging van de schepen als de instanties en bedrijven die de havens beveiligen. De code is in 2004 in het leven geroepen om criminaliteit, fraude en terrorisme tegen te gaan en te ondervangen.

 • Duidelijk BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.
 • Mensgericht Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.
 • Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Ontvang een veiligheidsplan op maat voor passende havenbeveiliging

Door de complexe infrastructuur van havens zijn er talloze risico’s die geanalyseerd en afgedicht moeten worden. De beveiligingsadviseur van BMS maakt een totaalanalyse en laat niets aan het toeval over.

Je krijgt deze analyse in de vorm van een strategisch veiligheidsplan dat alle facetten bevat van de beveiliging van jouw haven. Samen inventariseren we wat nodig is om jouw haven écht veilig te maken.

Heb je zelf toevoegingen of aanvullingen voor het veiligheidsplan? In overleg maken we een plan zoals jij het nodig hebt.

Ga je voor complete veiligheid in jouw haven?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022 - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security gaat haar basis versterken in 2022

27 januari 2022 - In het afgelopen jaar heeft BMS Security een aantal turbulente ontwikkelingen doorgemaakt.In adequate reactie op de recente marktontwikkelingen in de particuliere ... lees verder »

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security zoekt met spoed een OPERATIONEEL PLANNER M/V

27 november 2021 - BMS Security staat voor Bekwaam, Moedig en Servicegericht en specialiseert zich in diverse soorten beveiliging, van bouwplaats- en havenbeveiliging tot luchthaven... lees verder »

Aangesloten bij
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
 •  Beveiligingsbedrijf BMS Security
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.