Bülent Dogan, een Dutch Dream ondernemer

Bülent Doğan, een `Dutch Dream` ondernemer

Bülent Doğan, een `Dutch Dream` ondernemer - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Wie is Bülent Doğan, oprichter van BMS Security?
Mensen die Bülent Doğan kennen en met hem samenwerken, weten dat zijn belangrijkste eigenschappen zijn ondernemingszin, hard werken en enthousiasme maar vooral zijn niet aflatende interesse en medegevoel voor andere mensen.

Bülent Doğan is iemand die altijd klaar staat om anderen te helpen.

Een `Dutch Dream` ondernemer
Geboren in Amsterdam in een groot gezin met vier kinderen en opgevoed door hardwerkende ouders met traditionele waarden en idealen, heeft hij met paplepel ingegoten gekregen dat behulpzaam zijn en de medemens in nood helpen een van de meest belangrijke zaken in het samenleving is.

Het woord `opgeven` komt niet in zijn woordenboek voor
Na diverse werkzaamheden vervuld te hebben, van taxichauffeur in Amsterdam tot een eigen bedrijf samen met zijn broer in de textiel, sloeg de crisis in het begin van 2000 toe en werd Bülent werkloos. Hij noemt deze periode ‘de tijd dat hij in de kaartenbak van het UWV terecht kwam’.

Het woord ‘opgeven’ komt echter niet voor in het woordenboek van Bülent, en hij heeft dan ook doorgezet. Na het volgen van diverse cursussen heeft hij zijn HBO opleiding afgerond. Inmiddels had hij een baan gevonden bij Schiphol dienstverlening en moest hij bagagekarretjes verzamelen, wat natuurlijk niet echt een uitdagende baan was.

Maar al na twee weken kreeg hij de kans aangeboden om als beveiliger aan het werk te gaan. Bülent had binnen vier maanden zijn diploma gehaald en een paar maanden later was hij dan ook al aan het werk als senior beveiliger.
Enkele maanden daarna was hij al verder aan het studeren en lobbyen bij de Schiphol Group voor een stageplaats.

In die periode werd op Schiphol het Security Control Center Project opgezet in een nieuwe ruimte, en Bülent werd gevraagd om mee te denken en mee te helpen aan de opbouw.
Al snel was hij werkzaam als Security Manager Area en supervisor bij diverse onderzoeken zoals calamiteiten en veiligheidsonderzoek. Naast zijn werk op Schiphol heeft Bülent zich steeds meer aangetrokken gevoeld tot evenementenbeveiliging.

Iedereen verdient een kans, zelfs meerdere kansen
Bülent Doğan heeft zelf meegemaakt hoe dat voelt wanneer je ‘in de kaartenbak van UWV’ terecht komt. Mede daardoor heeft hij de medemensen leren waarderen die met helpende hand voor anderen klaar staan.

Als men Bülent Doğan sterkste eigenschappen zou beschrijven dan is dat zeker de voortdurende bereidheid om mensen te helpen aan een goede baan in een stabiele omgeving zodat ze vertrouwen hebben in hun eigen toekomst en zich veilig voelen met goede vooruitzichten. In zijn omgeving zag Bülent het vaak gebeuren: respectloos omgaan met werknemers, te weinig verdiensten, weinig begrip voor mensen die in de problemen komen.
Bülent Doğan constateerde dergelijke misstanden dagelijks, en al snel was er maar één weg voor hem mogelijk en dat was het oprichten van een eigen bedrijf.

Bülent Doğan, een `nieuwe` ondernemer

In 2017 vond Bülent het tijd worden voor actie en BMS Security was een feit. Een bedrijf dat zijn beveiligingsfilosofie baseert op het zijn van:

Bekwaam, Moedig en Servicegericht

BMS Security is een bedrijf dat rekening houdt met zijn werknemers en iedereen altijd een nieuwe kans gunt. Zoals Bülent Doğan zegt, bij BMS Security heeft niet alleen het management het goed, maar iedereen die voor BMS Security werkzaam is.
In de relatief korte tijd dat BMS Security operationeel is, kent het bedrijf een snel stijgende lijn. Naast de sociale manier waarop het bedrijf geleid wordt, komt het ook door een andere manier van beveiligen.

De denkwijze van Bülent Doğan is onder andere ‘Beveiligen is problemen voorkomen, niet veroorzaken’ en ‘Wat je geeft, krijg je terug’.
BMS Security werkt niet met beveiligers die aanwezig zijn omdat ze betaald krijgen. De beveiligers van BMS Security hebben plezier in hun werk, zijn enthousiast en gepassioneerd.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.