BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

BMS - een Social Enterprise

BMS Security, een Sociale Onderneming

BMS Security, een Sociale Onderneming - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Nederland kent een groeiend aantal sociale ondernemingen, waar het realiseren van hoge winstmarges geen hoofddoel is, maar een weg naar een betere wereld. Momenteel zijn er naar schatting ca. 4.000 tot 5.000 sociale ondernemingen in Nederland.

BMS Security is een sociale onderneming
BMS Security is als enige beveiligingsbedrijf in Nederland door Gemeente Amsterdam aangemerkt als een "Sociale Firma”.
En daar blijft het niet bij, BMS Security is, wederom als enige beveiligingsbedrijf in Nederland, lid van Social Enterprise en een partner van Sociaal Werkkoepel.

Een betaalde baan is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid
BMS Security zorgt voor een bijzonder groot social impact. Momenteel bestaat een groot deel van onze werknemers uit personen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Wat is een lange afstand tot de arbeidsmarkt?
Mensen met een korte afstand tot de arbeidsmarkt kunnen snel werk vinden, voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt is het vinden van werk een baan vol hindernissen.
Dit geldt vaak voor ouderen, mensen met een fysieke of psychische beperking, langdurig werklozen en mensen in de bijstand die verstard en vergeten zijn in een hokje, waar ze niet meer op eigen kracht uit kunnen komen, mensen met ingewikkelde thuissituatie.
Ben je een alleenstaande ouder met kleine kinderen? Daardoor ben je minder flexibel en heb je in theorie ook een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Hervinden van zelfrespect en een plaats in de maatschappij
BMS Security biedt mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt effectief hulp aan bij het verlaten van dat vervelende hokje.
Een goede opleiding met een stageplaats of een baan geeft de mensen hun waardigheid en zelfrespect terug en maakt ze weer een volwaardig lid van de maatschappij.
BMS Security is een sociale onderneming met een hart voor de mensen.

Meehelpen bij het oplossen van een urgent maatschappelijk probleem
BMS Security probeert haar activiteiten zo te sturen dat er een maatschappelijke meerwaarde wordt gecreëerd. De oprichter/eigenaar van BMS Security, Bülent Doğan, herkent vanaf het eerste uur het belang van om ‘iets terug te doen voor de maatschappij’.
BMS Security geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt volop nieuwe kansen om te kunnen participeren in het arbeidsproces.

Door ze een opleiding te bieden tot beveiliger met een stage- en een eventuele baangarantie - wanneer het niet mogelijk is om de gelederen van BMS Security te versterken, wordt er actief gelobbyd en bemiddeld met andere werkgevers - draagt BMS Security in haar bedrijfsstrategie actief bij het oplossen van een maatschappelijk probleem.

Bent u op zoek naar beveiligingsdiensten voor uw bedrijf? Kies dan voor BMS Security, een sociaal bedrijf!

BMS Security kenmerkt zich als een sociale onderneming doordat het:

  • Georganiseerd is op een open en verantwoordelijke wijze
  • Diensten levert voor de markt op een innovatieve en ondernemende wijze
  • Winst NIET als primaire doelstelling ziet
  • Een beduidend deel van de winst gebruikt om sociale doelstellingen te realiseren. Er wordt dus geherinvesteerd en in de sociale betekenis teruggeven aan de maatschappij


Wanneer u de beveiligers van BMS Security inhuurt voor uw veiligheid, bent u niet alleen bezig om een goed opgeleid, sterk en gemotiveerd team in te huren maar draagt u ook uw steentje bij aan het sociaal ondernemen. Ook uw bedrijf levert dan een bijdrage aan de maatschappij.
Door het inkopen van beveiligingsdiensten bij BMS Security realiseert u uw eigen Social Return beleid.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over SROI of Sociaal ondernemen?
Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen! BMS Security is immers een ervaringsdeskundige in het social enterprise!

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

BMS Security had gezocht en gevonden - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security had gezocht en gevonden

7 januari 2024 - BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V. Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.