De missie van BMS Security

Onze missie: Beveiliging én Sociale Kansen

Onze missie: Beveiliging én Sociale Kansen - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bij BMS Security geloven wij dat veiligheid meer is dan het bewaken van objecten en personen.

Het is een fundament waarop we bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. Onze missie overstijgt de traditionele grenzen van beveiliging. Wij verbinden ons ertoe om niet alleen te beschermen wat voor u waardevol is, maar ook om actief bij te dragen aan een sterker sociaal weefsel.

ONZE MISSIE

Ongeëvenaarde Beveiliging
Wij zijn onwrikbaar in ons streven naar uitmuntendheid binnen de beveiligingsbranche. Door gebruik te maken van de modernste technologieën en methodieken, zorgen onze hooggekwalificeerde professionals voor een veilige omgeving voor u en uw bezit. Onze toewijding aan kwaliteit reflecteert in elke opgestelde beveiligingsplan en elk succesvol volbracht project.

Sociaal Engagement
Echter, wat BMS Security écht onderscheidt, is onze diepgewortelde inzet voor sociale verantwoordelijkheid. Wij zien onbenut potentieel in kansarme individuen binnen onze gemeenschap. Met een kwalitatieve opleidingsplatform, bieden we deze groep niet alleen hoop, maar ook concrete kansen.

Opleiding is een sleutel tot succesvolle toekomst
Onze toewijding komt tot uiting in ons innovatieve opleidingsprogramma. Voor BMS Academy selecteren we gemotiveerde kandidaten met minder bevoorrechte achtergronden en begeleiden hen richting een erkende opleiding in de beveiligingsbranche. Met deze opleiding kunnen de deelnemers niet alleen hun persoonlijke horizon verbreden, maar ook een waardevolle bijdrage aan de maatschappij leveren. Na het behalen van een diploma zetten we ons verder in met een baan garantie.

Carrière Ladder: Een toekomst bij BMS
Na het succesvol afronden van het opleidingstraject staan de deuren bij BMS Security wijd open. Onze studenten krijgen de voorkeur bij de selectie voor nieuwe posities binnen ons bedrijf, van surveillance tot beveiligingstechniek. Met elk behaald diploma vergroten ze hun kans op een vaste aanstelling, waar ze hun nieuw verworven expertise in de praktijk kunnen brengen.

Samen Sterk
Onze aanpak heeft niet alleen een impact op de individuele levens, maar werkt ook als katalysator voor een inclusievere maatschappij. Door het verschaffen van kansen aan degenen die ze het meest nodig hebben, bouwen we samen aan een meer cohesieve gemeenschap.

Sluit u aan bij onze missie
Werk samen met een bedrijf dat staat voor veiligheid en sociale rechtvaardigheid. Kies voor BMS Security, waar alle beveiligingswerkzaamheden niet alleen een statement zijn van bescherming en veiligheid, maar ook een stap richting een betere toekomst voor iedereen.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.