BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

Over BMS Security

Bülent Doğan, oprichter en eigenaar van BMS Security, voorbeeld van een ‘Dutch Dream’ ondernemer

Bülent Doğan, oprichter en eigenaar van BMS Security, voorbeeld van een ‘Dutch Dream’ ondernemer - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Wie is Bülent Doğan, oprichter van BS Security?
Mensen die Bülent Doğan kennen en met hem samenwerken, weten dat zijn belangrijkste eigenschappen zijn ondernemingszin, hard werken en enthousiasme maar vooral zijn niet aflatende interesse en medegevoel voor andere mensen.

Bülent Doğan is een van die niet al te vaak voorkomende personen die altijd klaar staan om anderen te helpen.

Een 'Dutch Dream' ondernemer
Geboren in Amsterdam in een groot gezin met vier kinderen en opgevoed door hardwerkende ouders met traditionele waarden en idealen, heeft hij met paplepel ingegoten gekregen dat behulpzaam zijn en de medemens in nood helpen een van de meest belangrijke zaken in het samenleving is.

Het woord 'opgeven' komt niet in zijn woordenboek voor
Na diverse werkzaamheden vervuld te hebben, van taxichauffeur in Amsterdam tot een eigen bedrijf samen met zijn broer in de textiel, sloeg de crisis in het begin van 2000 toe en werd Bülent werkloos. Hij noemt deze periode ‘de tijd dat hij in de kaartenbak van het UWV terecht kwam’.

Het woord ‘opgeven’ komt echter niet in het woordenboek van Bülent voor en hij heeft dan ook doorgezet. Na het volgen van diverse cursussen heeft hij zijn HBO opleiding afgerond. Inmiddels heeft hij een baan gevonden op Schiphol dienstverlening waar hij begonnen was met bagagekarretjes verzamelen wat natuurlijk niet echt een uitdagende baan was.

Maar al na twee weken kreeg hij de kans aangeboden om als beveiliger aan het werk te gaan. Bülent had binnen vier maanden zijn diploma gehaald en een paar maanden later was hij al aan het werk als senior beveiliger.
Enkele maanden daarna was hij al verder aan het studeren en lobbyen bij de Schiphol Group voor een stageplaats.

Security Control Center Project op Schiphol werd toen opgezet in een nieuwe ruimte en Bülent was gevraagd om mee te denken en mee te helpen aan de opbouw.
Al snel was hij werkzaam als Security Manager Area en supervisor bij diverse onderzoeken zoals calamiteiten en veiligheid onderzoek.
Naast zijn werk op Schiphol heeft Bülent zich steeds meer aangetrokken gevoeld tot evenementen beveiliging.

Iedereen verdient een kans, zelfs meerdere kansen
Bülent Doğan heeft zelf meegemaakt hoe dat voelt wanneer men ‘in de kaartenbak van UWV’ terecht komt. Mede daardoor heeft hij de medemensen leren waarderen die klaar staan voor anderen met helpende hand.

Als men Bülent Doğan sterkste eigenschappen zou beschrijven dan is dat zeker de voortdurende bereidheid om mensen te helpen aan een goede baan in een stabiele omgeving zodat ze vertrouwen hebben in hun eigen toekomst en zich veilig voelen met goede vooruitzichten. In zijn omgeving zag Bülent het vaak gebeuren: respectloos omgaan met werknemers, te weinig verdiensten, weinig begrip voor mensen die in de problemen komen.
Bülent Doğan constateerde dagelijks te vaak dergelijke misstanden en al snel was er maar een weg voor hem mogelijk en dat was het oprichten van een eigen bedrijf.

Een 'nieuwe' ondernemer
In 2017 vond Bülent het tijd worden voor actie en BMS Security was een feit. Een bedrijf dat zijn beveiligingsfilosofie baseert op

Bekwaam, Moedig en Servicegericht.


Een bedrijf dat rekening houdt met zijn werknemers en iedereen altijd een nieuwe kans gunt. Zoals Bülent Doğan zegt, bij BMS Security heeft niet alleen het management het goed maar iedereen die voor BMS Security werkzaam is.
In de relatief korte tijd dat BMS Security operationeel is, kent het bedrijf een snel stijgende lijn. Naast de sociale manier waarop het bedrijf geleid wordt, komt het ook door een andere manier van beveiligen.

De denkwijze van Bülent Doğan is onder andere ‘Beveiligen is problemen voorkomen, niet veroorzaken’ en ‘Wat je geeft, krijg je terug’.
BMS Security werkt niet met beveiligers die aanwezig zijn omdat ze betaald krijgen. De beveiligers van BMS Security hebben plezier in hun werk, zijn enthousiast en gepassioneerd.

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held

7 mei 2023 - Vijf weken na aardbevingen in Turkije en Syrië kan een afschuwelijk balans worden opgemaakt: ruim 50.000 doden, duizenden gezinnen zonder onderdak, dodelijke overstrom... lees verder »

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst - Beveiligingsbedrijf BMS Security

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst

5 augustus 2022 - Het particuliere beveiligingsbedrijf BMS Security is in 2017 opgericht door Bülent Doğan. Vanaf dag één kent het bedrijf een stijgende lijn. Bülent Doğan is ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.