BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

Over BMS Security

Over BMS Security - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bülent Doğan, een `nieuwe` ondernemer

In 2017 vond Bülent het tijd worden voor actie en BMS Security was een feit. Een bedrijf dat zijn beveiligingsfilosofie baseert op het zijn van:

Bekwaam, Moedig en Servicegericht

BMS Security is een bedrijf dat rekening houdt met zijn werknemers en iedereen altijd een nieuwe kans gunt. Zoals Bülent Doğan zegt, bij BMS Security heeft niet alleen het management het goed, maar iedereen die voor BMS Security werkzaam is.
In de relatief korte tijd dat BMS Security operationeel is, kent het bedrijf een snel stijgende lijn. Naast de sociale manier waarop het bedrijf geleid wordt, komt het ook door een andere manier van beveiligen.

De denkwijze van Bülent Doğan is onder andere ‘Beveiligen is problemen voorkomen, niet veroorzaken’ en ‘Wat je geeft, krijg je terug’.

BMS Security werkt niet met beveiligers die aanwezig zijn omdat ze betaald krijgen. De beveiligers van BMS Security hebben plezier in hun werk, zijn enthousiast en gepassioneerd.

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

BMS Security had gezocht en gevonden - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security had gezocht en gevonden

7 januari 2024 - BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V. Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.