BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

Over BMS Security

Over BMS Security - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Bülent Doğan, een `nieuwe` ondernemer

In 2017 vond Bülent het tijd worden voor actie en BMS Security was een feit. Een bedrijf dat zijn beveiligingsfilosofie baseert op het zijn van:

Bekwaam, Moedig en Servicegericht

BMS Security is een bedrijf dat rekening houdt met zijn werknemers en iedereen altijd een nieuwe kans gunt. Zoals Bülent Doğan zegt, bij BMS Security heeft niet alleen het management het goed, maar iedereen die voor BMS Security werkzaam is.
In de relatief korte tijd dat BMS Security operationeel is, kent het bedrijf een snel stijgende lijn. Naast de sociale manier waarop het bedrijf geleid wordt, komt het ook door een andere manier van beveiligen.

De denkwijze van Bülent Doğan is onder andere ‘Beveiligen is problemen voorkomen, niet veroorzaken’ en ‘Wat je geeft, krijg je terug’.

BMS Security werkt niet met beveiligers die aanwezig zijn omdat ze betaald krijgen. De beveiligers van BMS Security hebben plezier in hun werk, zijn enthousiast en gepassioneerd.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.