De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst

De ondernemer van nu - ik doe dingen anders - INTO Business herfst Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 5 augustus 2022

Het particuliere beveiligingsbedrijf BMS Security is in 2017 opgericht door Bülent Doğan. Vanaf dag één kent het bedrijf een stijgende lijn. Bülent Doğan is een ondernemer met een sterke sociale visie en een innoverende kijk op beveiligen.

Hij behoort zonder twijfel tot de generatie van de ‘nieuwe’ ondernemers. Wat houdt ‘nieuw ondernemen’ in praktijk eigenlijk in?

Wat is de dagelijkse realiteit van een ‘nieuwe’ ondernemer?
“Ik besef vooral dat ondernemen geen solitaire bezigheid is. Zeker wanneer je bedrijf de startfase passeert en groeit, moet je je doelstellingen aanpassen.
Niemand is een eiland en niemand kan een bedrijf tot gezonde hoogtes brengen in zijn eentje. Ondernemen is een teamsport, je leunt op je mensen, connecties en je netwerk.”

Bülent Doğan heeft gekozen voor ondernemen als levensstijl. Hij is elke dag bezig om zijn waarden en principes verder voort te zetten binnen BMS Security.
Zijn bedrijf ondersteunt zijn manier van leven en zijn manier van leven komt tot uiting binnen zijn bedrijf.

“Ondernemen houdt niet op wanneer je na je werkdag thuiskomt. Het is permanent aanwezig en je persoonlijke leven vouwt zich als ware om je ondernemingsactiviteiten heen. En andersom ook, natuurlijk.”

BMS Security staat bekend als een sociaal bedrijf. Bülent Doğan hanteert in praktijk vanaf dag één de overtuiging dat mensen elkaar horen te helpen. Iedereen kan op zijn levenspad in de problemen raken en het is een morele verplichting om in zo’n situatie elkaar de helpende hand aan te reiken.

In het zusterbedrijf van BMS Security, BMS Academy, wordt het de werkzoekenden mogelijk gemaakt om een opleiding te volgen en na het examen aan het werk te gaan bij BMS Security als een gediplomeerd beveiliger.

“Ook dat is volgens mij een eigenschap van de ‘nieuwe ondernemer’, het binnen eigen bedrijf opleiden van eigen personeel. Bij het aannemen van nieuwe mensen let ik sterk op de persoonlijkheid en betrokkenheid, die eigenschappen verkies ik vaak boven ervaring.

Past een nieuwe beveiliger binnen wat wij heel trots de BMS familie noemen? Past zijn persoonlijkheid binnen onze cultuur? Als ik die vraag positief kan beantwoorden dan weet ik bijna zeker dat we met de nieuwe werknemer een langdurige tevreden relatie zullen aangaan.”

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.