Bulent Dogan is gekozen als jurylid van de Social EnterPrizes categorie Nieuwkomer!

Bulent Dogan is gekozen als jurylid van de Social EnterPrizes categorie Nieuwkomer!

Bulent Dogan is gekozen als jurylid van de Social EnterPrizes categorie Nieuwkomer! Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 25 mei 2022

Bulent Dogan is gekozen als jurylid van de Social EnterPrizes categorie Nieuwkomer!

Met veel plezier kunnen wij melden dat Bulent Dogan, eigenaar van BMS Security en BMS Academy in de jury zit van de eerste editie van de Social EnterPrizes!

Social Enterprise NL zet sociaal ondernemers in de spotlights met deze awardshow voor impact makers. In samenwerking met het ABN AMRO Versnellingsfonds mogen zij aan maar liefst 5 sociaal ondernemers verdeeld over 5 verschillende categorieën een van de awards en bijbehorende prijzen uitreiken. Van volwassen bedrijf tot nieuwkomer, iedere social enterprise maakt kans.

Bulent Dogan is gekozen als jurylid voor de categorie Nieuwkomer van het jaar.
Deze categorie is voor een sociale onderneming die nog relatief jong is, maar die desondanks al een naam voor zichzelf heeft weten te maken in de social enterprise beweging. Bulent zal kijken naar een sociale onderneming die blaakt van positieve energie om de wereld positief te veranderen.

Bulent Dogan kijkt ernaar uit om kennis te maken met de genomineerden en om met mijn mede juryleden een winnaar te kiezen!

Binnenkort worden de genomineerden bekend gemaakt en krijgen mijn mede juryleden en ik de schone taak om kennis te maken met deze mooie sociale ondernemingen en daaruit een winnaar te kiezen. Ik kijk er naar uit!
Nieuwsgierig naar de genomineerden?
Alle genomineerden worden eind mei bekend gemaakt!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

BMS Security had gezocht en gevonden - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security had gezocht en gevonden

7 januari 2024 - BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V. Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.