Bülent Doğan BMS Security, een gewone held

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held

Bülent Doğan BMS Security, een gewone held Beveiligingsbedrijf BMS Security

7 mei 2023

Vijf weken na aardbevingen in Turkije en Syrië kan een afschuwelijk balans worden opgemaakt: ruim 50.000 doden, duizenden gezinnen zonder onderdak, dodelijke overstromingen in aardbevingsgebieden, ziektes en luchtwegaandoeningen en ontelbare menselijke tragedies. Dat is de hartverscheurende optelsom van de grootste aardbeving in de laatste honderd jaar die uit het niets grote delen van Turkije en Syrië met de grond gelijk heeft gemaakt. De wereld keek geschrokken toe. En zoals altijd in crisissituaties, raken sommige mensen daardoor gemotiveerd om hun beste eigenschappen en kracht aan te wenden in het belang van de hulpbehoevende medemens.

Moedig
BMS Security, een bedrijf in de particuliere beveiliging, gesitueerd in Badhoevedorp, behoort tot de bedrijven met groot social return en veel aandacht voor medemens met grote afstand tot de arbeidsmarkt. De oprichter/ eigenaar Bülent Doğan bewandelt tijdens zijn loopbaan bij voorkeur niet de meest gemakkelijk begaanbare paden. De drie letters BMS in de naam van het bedrijf staan voor Bekwaam, Moedig en Servicegericht. En juist het middelste woord, Moedig, is Bülent op zijn lijf geschreven.

Want er is veel moed nodig voor een man met gezin en kleine kinderen om zijn belangen en zorgen zonder aarzelen ondergeschikt te maken aan hulp voor anderen die in nood verkeren. We noemen het een hart op de juiste plaats, een rechtschapen keuze maken, beseffen dat elk mens telt en dat de som der delen groter is dan een individu alleen. We kunnen het noemen zoals we willen, maar er zijn geen woorden voldoende om de moed te beschrijven van een man die op een zaterdagavond zijn spullen pakt, zijn gezin en bedrijf achterlaat om op het vliegtuig te stappen en te vertrekken naar een plaats waar nachtmerries geboren worden.

Zo is Bülent Doğan vertrokken van Amsterdam naar Turkije, samen met 29 leden van de RHWW reddingsbrigade uit Duiven en vrijwilligers, vergezeld door 18 getrainde honden om in de ruïnes van ingestorte gebouwen te helpen zoeken naar overlevenden. Na zijn terugkomst vertelt Bülent, zichtbaar aangedaan, over zijn ervaringen: “Wat ik nooit vergeet, is de aanblik van ontredderde mensen die dagenlang zijn blijven wachten voor de ruïnes van wat ooit hun huis of woning is geweest, met de stille hoop dat er nog iemand van hun gezinsleden levend onder het puin vandaan gehaald wordt.”

De Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven heeft diverse successen geboekt: negen dagen na de aardbeving zijn er drie mannen en een kind levend onder het puin vandaan gehaald, een paar dagen eerder een meisje en na bijna twaalf dagen na de aardbeving nog een aantal personen levend teruggevonden....
lees verder op
https://www.intobusiness.nu/nieuws/bulent-dogan-bms-security-een-gewone-held.html/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.