BMS Security: ‘Perfecte samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen’

BMS Security: ‘Perfecte samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen’

BMS Security: ‘Perfecte samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen’ Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 25 juni 2022

Vanaf de start in 2017 van BMS Security, specialist in de meeste soorten van particuliere beveiliging, heeft oprichter en eigenaar Bülent Doğan zich het onnoemelijk grote belang van samenwerking voor ogen gehouden. “Perfecte samenwerking in een beveiligingsbedrijf als BMS Security is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.”

Vertrouwen
Beveiligers werken samen tijdens bijzondere situaties, hebben te maken met bedreigingen en gevaar, moeten detecteren en signaleren, en moeten ingrijpen voordat een situatie escaleert. “Dat is alleen mogelijk door innig samen te werken”, geeft Bülent aan. “Daarnaast moet er ook het volle vertrouwen zijn dat men kan steunen op de collega en kameraad aan zijn zijde.”

“Geen mens is een eiland”, vervolgt Bülent. “Ons zakelijk succes is rechtstreeks afhankelijk van de kwaliteit van ons vermogen om samen te werken met anderen.”

‘Beter werken’
Binnen de BMS familie, zoals Bülent en zijn medewerkers het in Badhoevedorp gevestigde bedrijf ook wel noemen, betekent samenwerken in de dagelijkse praktijk vooral ‘beter werken’. “Ons gezamenlijk streven is minder fouten maken, meer tevreden klanten bedienen en steeds effectiever werken.” Om dat uit te kunnen dragen, is het een van de doelstellingen van BMS Security om diverse kwaliteitscertificaten te behalen. “In 2023 willen wij in het bezit komen van de ISO 9001 certificering”, kondigt Bülent aan.

Externe samenwerkingsverbanden
Naast interne samenwerking heeft BMS Security ook externe samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers, maar ook met zzp’ers in de beveiligingsbranche. Deze worden incidenteel ingehuurd tijdens bijzondere acties, zoals grote evenementen wanneer extra grote aantallen beveiligingspersoneel ingezet moeten worden. “Tijdens dergelijke acties blijkt in de praktijk steeds weer opnieuw hoe belangrijk een goede samenwerking tussen diverse partijen is om tot een goed resultaat te komen.”

Betrokkenheid en verantwoordelijkheid
Samenwerking staat bij BMS Security gelijk aan de sterke mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid van iedereen binnen de organisatie. “Aan de slogan ‘Nobody can achieve success alone’ hechten wij veel waarde”, vertelt Bülent. “De positieve ontwikkelingen binnen BMS Security en de groei die wij realiseren, bevestigen de kracht van onze samenwerking.”

INTO Business Duin en Bollenstreek

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.