BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS. Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
,

Nieuwe ontwikkeling bij BMS Security!

Bulent Dogan, oprichter/eigenaar van BMS Security, vertelt:
'De directrice van HR Hands, Angelina Fortes Cardoso, is de vrouw die mij inmiddels ongeveer 18 jaar geleden uit de kaartenbak van de Gemeente Amsterdam heeft gehaald en mij (samen met vele anderen die een afstand tot arbeidsmarkt hadden) op allerlei vlakken heeft begeleid.
Ze gaf ons regelmatig de spreekwoordelijke 'schop onder de kont' en hielp ons bij persoonlijke, sociale en maatschappelijke problemen.

Vele jaren later heeft elk van ons, Angelina en ik, een eigen bedrijf. Ik BMS Security en zij HR Hands dat zich bezig houdt met het adviseren en ondersteunen van de ondernemers bij alles wat met personeel te maken heeft.
Omdat ik haar expertise voor BMS bedrijfsgroei nodig heb, heb ik Angelina gevraagd om BMS Security op gebied van HR te ondersteunen.
Gelukkig toeval wilde dat zij net in het gesprek was met bepaalde afdelingen van de Gemeente Amsterdam om mensen met een afstand tot arbeidsmarkt een mogelijkheid tot opleiding en een betaalde baan te bieden.
Zo werd een en een niet twee, maar...ZEVEN!

Een klas van zeven leerlingen is in december 2020 van start gegaan met de theoretische MBO 2 opleiding tot beveiliger en tevens aan het werk om tegelijkertijd praktische ervaring op te doen.
We hebben inmiddels best wat hobbels genomen en ook afscheid genomen van twee afvallers, maar de huidige groep van vijf doet het erg goed.
Vanaf mijn kantoor keken wij vaak vol trots door de glazen wand hoe ze keurig op 1,5 meter afstand de lessen volgden.
De coronamaatregelen maken alles onzeker. Ook voor BMS Security. Zeker ook omdat het lastig is om opdrachtgevers te vinden die aspirantbeveiligers durven in te zetten.

Maar wij blijven ons best doen en zullen alles op alles zetten om in samenwerking met HR Hands en de Gemeente Amsterdam goede, leuke en gemotiveerde allround beveiligers op de arbeidsmarkt te plaatsen'.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

WAT MOET JE WETEN OVER LEGITIMATIEBEWIJZEN? - Beveiligingsbedrijf BMS Security

WAT MOET JE WETEN OVER LEGITIMATIEBEWIJZEN?

9 mei 2021 - Elke beveiliger is verplicht om tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden een legitimatiebewijs bij zich dragen en op redelijk verzoek moet hij/zij deze ook kunnen t... lees verder »

Per direct op zoek naar gediplomeerde beveiligers! - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Per direct op zoek naar gediplomeerde beveiligers!

26 april 2021 - WE ARE HIRING! WEGENS GEZONDE GROEI IS BMS SECURITY PER DIRECT OP ZOEK NAAR: GEDIPLOMEERDE BEVEILIGERS! WAT ZOEKEN WIJ *Je bent in het bezit van Beveiliger 2 diplom... lees verder »

Aangesloten bij
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.