BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS. Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 9 februari 2021

Nieuwe ontwikkeling bij BMS Security!

Bulent Dogan, oprichter/eigenaar van BMS Security, vertelt:
`De directrice van HR Hands, Angelina Fortes Cardoso, is de vrouw die mij inmiddels ongeveer 18 jaar geleden uit de kaartenbak van de Gemeente Amsterdam heeft gehaald en mij (samen met vele anderen die een afstand tot arbeidsmarkt hadden) op allerlei vlakken heeft begeleid.
Ze gaf ons regelmatig de spreekwoordelijke 'schop onder de kont` en hielp ons bij persoonlijke, sociale en maatschappelijke problemen.

Vele jaren later heeft elk van ons, Angelina en ik, een eigen bedrijf. Ik BMS Security en zij HR Hands dat zich bezig houdt met het adviseren en ondersteunen van de ondernemers bij alles wat met personeel te maken heeft.
Omdat ik haar expertise voor BMS bedrijfsgroei nodig heb, heb ik Angelina gevraagd om BMS Security op gebied van HR te ondersteunen.
Gelukkig toeval wilde dat zij net in het gesprek was met bepaalde afdelingen van de Gemeente Amsterdam om mensen met een afstand tot arbeidsmarkt een mogelijkheid tot opleiding en een betaalde baan te bieden.
Zo werd een en een niet twee, maar...ZEVEN!

We hebben inmiddels best wat hobbels genomen en ook afscheid genomen van twee afvallers, maar de huidige groep van vijf doet het erg goed.
Vanaf mijn kantoor keken wij vaak vol trots door de glazen wand hoe ze keurig op 1,5 meter afstand de lessen volgden.
De coronamaatregelen maken alles onzeker. Ook voor BMS Security. Zeker ook omdat het lastig is om opdrachtgevers te vinden die aspirantbeveiligers durven in te zetten.

Maar wij blijven ons best doen en zullen alles op alles zetten om in samenwerking met HR Hands en de Gemeente Amsterdam goede, leuke en gemotiveerde allround beveiligers op de arbeidsmarkt te plaatsen`.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

BMS Security had gezocht en gevonden - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security had gezocht en gevonden

7 januari 2024 - BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V. Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.