BMS Security had gezocht en gevonden

BMS Security had gezocht en gevonden

BMS Security had gezocht en gevonden Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 7 januari 2024

BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V.

Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een jong en talentvol bedrijf voor financial services, fiscale en boekhoudkundige ondersteuning. Binnen een zeer korte tijd was het duidelijk: Amolé en BMS Security zitten op dezelfde golflengte. Beide bedrijven geloven in de kracht en inzet van een goed team, in het succes van samenwerken en in het proactief delen van kennis en ervaring.

Wie is Amolé en waar staat het bedrijf voor?
Het team van Amolé adviseert niet alleen, maar ondersteunt, luistert, denk mee, zoekt naar oplossingen en ontzorgt volledig bij financiële zaken.
Vele interessante prijzen zijn in de laatste jaren gewonnen door Amolé, zoals De Crowd Award in 2023.

Het team van Amolé ontzorgt de klanten maximaal door het geven van proactief en vakkundig advies. De samenwerking wordt door klanten beschreven als persoonlijk, professioneel en flexibel. "Ze zijn echt betrokken, pro-actief en zeer kundig. En ondanks hun gestage groei blijven ze persoonlijke aandacht geven”, stelt een klant.

Amolé en BMS Security een `match made in heaven`.
Wij van BMS Security verheugen ons over de nieuwe samenwerking en zijn overtuigd van vele succesvolle jaren die komen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

BMS Security gaat verhuizen

20 mei 2024 - Per 31 mei 2024 gaat BMS Security verhuizen. Wij gaan wij ons pand aan de Keplerstraat 34, 1171 CD Badhoevedorp verlaten om intrek te nemen op de Abberdaan 178, 1046 AB Amsterdam. De verhuizing... lees verder »

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.