BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’ Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Doğan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
, 9 februari 2021

BMS Security leidt onder meer mensen op zonder diploma, met een beperking of in een lastige privésituatie. Opleiden gaat voor de eigenaar Bulent Dogan veel verder dan lesgeven alleen.
“Wij begeleiden onze studenten intern en intensief naar een baan bij ons of elders. Het is aan mij om hun bijzondere eigenschappen en kwaliteiten optimaal in te zetten.
Zo plaatste ik bij een evenement iemand met autisme bij de nooduitgang om bezoekers duidelijk te maken dat alleen hulpdiensten mochten passeren. Dat werkte perfect, hij kon de procedure kraakhelder uitleggen.”

Dat ondernemerschap vaak voortkomt uit persoonlijke ervaring kan Dogan beamen.
Hij komt zelf ’uit de kaartenbak van de gemeente’ en weet hoe lastig het kan zijn om aan werk te komen. Op 15-jarige leeftijd stond hij al op de markt in Amsterdam en de interieurwinkels die hij daarna met zijn broer opzette overleefden de crisis in 2001 niet. Met alleen een propedeuse was solliciteren lastig. Uiteindelijk rolde Dogan in de beveiliging.

“Zestien jaar later had ik mijn eigen bedrijf met veertig man in dienst. Zo’n kans wilde ik anderen ook bieden.”
Contact met kandidaten wordt gelegd via de gemeente, het UWV en reïntegratiebedrijven. Vanwege corona moesten ze van een deel afscheid nemen. Toch heeft het bedrijf geen enorme last van de crisis:
“We bieden alle soorten beveiliging, van havens tot objecten. Dat gaat gewoon door.”

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Electric Fireworks Amsterdam - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Electric Fireworks Amsterdam

25 januari 2024 - BMS Security, een enthousiaste groep specialisten in beveiliging Het begeleiden en beveiligen van grote groepen mensen zoals tijdens Electric Fireworks op het Museumplein in Amsterdam. Laatste uren... lees verder »

BMS Security had gezocht en gevonden - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security had gezocht en gevonden

7 januari 2024 - BMS Security had gezocht en gevonden: Amolé B.V. Tijdens een fijn gesprek heb ik (Bulent Dogan, oprichter/ eigenaar van BMS Security) recent kennisgemaakt met Theresia en Mariëtte van Amolé, een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.