BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’ Beveiligingsbedrijf BMS Security
Bülent Dogan - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Geschreven door:
,

BMS Security leidt onder meer mensen op zonder diploma, met een beperking of in een lastige privésituatie. Opleiden gaat voor de eigenaar Bulent Dogan veel verder dan lesgeven alleen.
“Wij begeleiden onze studenten intern en intensief naar een baan bij ons of elders. Het is aan mij om hun bijzondere eigenschappen en kwaliteiten optimaal in te zetten.
Zo plaatste ik bij een evenement iemand met autisme bij de nooduitgang om bezoekers duidelijk te maken dat alleen hulpdiensten mochten passeren. Dat werkte perfect, hij kon de procedure kraakhelder uitleggen.”

Dat ondernemerschap vaak voortkomt uit persoonlijke ervaring kan Dogan beamen.
Hij komt zelf ’uit de kaartenbak van de gemeente’ en weet hoe lastig het kan zijn om aan werk te komen. Op 15-jarige leeftijd stond hij al op de markt in Amsterdam en de interieurwinkels die hij daarna met zijn broer opzette overleefden de crisis in 2001 niet. Met alleen een propedeuse was solliciteren lastig. Uiteindelijk rolde Dogan in de beveiliging.

“Zestien jaar later had ik mijn eigen bedrijf met veertig man in dienst. Zo’n kans wilde ik anderen ook bieden.”
Contact met kandidaten wordt gelegd via de gemeente, het UWV en reïntegratiebedrijven. Vanwege corona moesten ze van een deel afscheid nemen. Toch heeft het bedrijf geen enorme last van de crisis:
“We bieden alle soorten beveiliging, van havens tot objecten. Dat gaat gewoon door.”

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS. - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

9 februari 2021 - Nieuwe ontwikkeling bij BMS Security! Bulent Dogan, oprichter/eigenaar van BMS Security, vertelt: 'De directrice van HR Hands, Angelina Fortes Cardoso, is de vro... lees verder »

Predictive profiling - Beveiligingsbedrijf BMS Security

Predictive profiling

9 februari 2021 - Bulent Dogan: “Predictive profiling, dat betekent in praktijk problemen herkennen en voorkomen voordat ze escaleren”. BMS Security werkt met predictive profi... lees verder »

Aangesloten bij
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.