Winkelbeveiliger nodig?
Kies voor winkelbeveiliging met Predictive Profiling

Geen zorgen meer over diefstal, vandalisme, intimidatie of het negeren van huisregels. Een winkelbeveiliger van BMS neemt deze zorg van je over en doet meer dan dat. Met behulp van predictive profiling en een strategisch veiligheidsplan weet je zeker dat jouw winkel goed beveiligd is. 

Ervaar extra veiligheid in je winkel met Predictive Profiling

Aan de hand van intensieve trainingen en oefeningen in de praktijk, weet elke BMS winkelbeveiliger in een vroegtijdig stadium afwijkend gedrag te signaleren. Deze vorm van predictive profiling zorgt ervoor dat er al gehandeld wordt, voordat de situatie escaleert.  

Natuurlijk kun je kiezen voor de traditionele winkelbeveiliging, maar waarom pas optreden als het écht nodig is, wanneer je het voor kunt zijn?

Een winkelbeveiliger die meer doet dan beveiligen

Goede winkelbeveiliging zie je niet, dat merk je. Kies je voor BMS dan ervaar je dat winkelbeveiliging meer is dan een beveiliger op de winkelvloer. Laat de beveiliger onderdeel zijn van het team. Geef klanten de winkelsfeer die jij voor ogen hebt en profiteer van een andere manier van beveiligen.

Profiteer van een alert, gastvrij en klantvriendelijk teamlid dat elk gedrag signaleert. Of de beveiliger nu moet ingrijpen bij een incident of de weg moet wijzen naar het juiste schap, de beveiliger is er voor jouw klanten.

Zo beveiligen we je winkel en bewaken we de sfeer. Benieuwd wat dat inhoudt?

Krijg advies van een beveiligingsadviseur en ontvang een gratis veiligheidsplan voor jouw winkel.

Duidelijk

BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.

Mensgericht

Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.

Proactief & snel

Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Meer dan winkelsurveillance, BMS Security ontzorgt

Aanwezigheid is belangrijk, maar beveiligen is meer dan aanwezig zijn. Hoe voorkom je onnodige diefstallen, hoe zorg je voor continue alertheid en hoe betrek je het team? Beveiligen doe je samen. Geen beveiliger die losstaat van jouw team, maar er onderdeel van is. Zo zorgen we samen voor extra alertheid, minder diefstal en een betere en veiligere winkel.

Je veiligheidszorgen worden uit handen genomen. Dit leidt tot een domino-effect: minder incidenten, betere sfeer, meer omzet, een betere focus van je personeel, hogere tevredenheid en minder kritiek vanuit het management.

Ontvang een strategisch veiligheidsplan voor jouw winkel

Waarom alleen kiezen voor een winkelbeveiliger als je direct kunt werken aan de complete veiligheid? Met een strategisch veiligheidsplan van BMS weet je zeker dat je de complete veiligheid onder de loep neemt. De beveiligingsadviseur analyseert jouw winkel op veiligheid en onderzoekt waar de risico’s liggen. Onderzoek wat jouw winkel écht veilig maakt, nog voordat jij een investering maakt.

Heb je zelf nog punten? Deze voegen we toe en verwerken in het complete, duidelijke veiligheidsplan dat jij ontvangt.

Inhoud veiligheidsplan

De scan en het plan zijn gebaseerd op de volgende controles en acties.

Nulmeting

Een nulmeting van huidige staat van alle veiligheidsaspecten. Hierin vind je o.a. de stand, status en uitkijken van aanwezige beveiligingscamera's en alle nooduitgangen.

Advies

Advies op het gebied van interne veiligheidsprocessen (opening, sluiting, afroming van kassa, kluisgebruik, sleutelgebruik, bereikbaarheid van afgesloten gedeeltes zoals het magazijn).

Training

Training van het winkelpersoneel om diefstal preventief te herkennen, voorkomen en op te lossen. Uitleg wanneer en hoe de beveiliger wordt ingeschakeld d.m.v. het gebruiken van portofoons of oortjes door het personeel.

Controle

Controle op interne diefstal en hoe dit te voorkomen.

Preventie

Preventief en zichtbaar aanwezig zijn van beveiliging om ongewenst gedrag te signaleren, op te lossen of, beter nog, het voorkomen.

Klaar voor een veiligere winkel?

Benieuwd hoe jouw winkel veiliger kan? Ontvang ons advies en een veiligheidsplan op maat, geheel gratis.