Over BMS Security

In 2017 vond ik het tijd voor actie. Als je ergens helemaal klaar mee bent, kun je twee dingen doen: afhaken of actie ondernemen. Afhaken zit niet in mijn woordenboek, dus werd het de andere optie. BMS werd geboren en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Aangenaam, mijn naam is Bülent Dogan, eigenaar van BMS Security. In de korte tijd dat BMS bestaat, is de stijgende lijn vanaf dag één ingezet. Dit komt in mijn ogen vooral door de andere manier van beveiligen.

Waarom wij anders beveiligen?

Ik was het zat. Beveiligers die aanwezig zijn omdat ze er betaald voor krijgen, zonder plezier in wat ze doen, zonder passie en zonder enthousiasme.

Mijn denkwijze is ‘wat je geeft, krijg je terug.’

Beveiligen is problemen voorkomen, niet veroorzaken.

Beveiligen vanuit een gedegen plan

Voor welke vorm van beveiliging je ook kiest, in onze ogen begint alles met een veiligheidsplan.

Met een strategisch veiligheidsplan van BMS Security weet je zeker dat je de complete veiligheid goed onder de loep neemt.

De beveiligingsadviseur analyseert wat er beveiligd moet worden en waar de risico’s liggen. Zo zorgen we er samen voor dat aan alles gedacht is en ben jij verzekerd van een complete beveiliging.

Benieuwd hoe dat werkt?

Ontvang ons advies en plan of lees meer over hoe we jou helpen met:

Duidelijk

BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.

Mensgericht

Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.

Proactief & snel

Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Toe aan goede beveiliging?

Benieuwd hoe jouw beveiliging geoptimaliseerd kan worden volgens de hedendaagse standaard?

Ontvang ons advies en een veiligheidsplan op maat, geheel gratis.