BEKWAAM, MOEDIG en SERVICEGERICHT is waar BMS Security voor staat!

MBO-Opleiding

MBO-Opleiding bij BMS Security

MBO-Opleiding bij BMS Security - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security - Impact First
Bij BMS Security krijgen mensen geen certificaat uitgereikt dat ze goed zijn in dit of dat. Niemand heeft baat bij nietszeggende bevestigingen en certificaten zonder achterliggende inhoud.
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn goed op weg geholpen met een erkend diploma en een reëel vooruitzicht op een baan.
Bij BMS Security krijgen mensen een opleiding van MBO Niveau 2 aangeboden en krijgen bij goed gevolg hun diploma uitgereikt. Een degelijk MBO 2 diploma biedt de mensen met een afstand tot arbeidsmarkt sowieso al meer kansen op de arbeidsmarkt. Tevens hebben ze de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en door te gaan naar MBO 3 of een andere vervolgopleiding.
BMS Security voorziet kandidaten van een sterke start en geeft ze voldoende bagage mee om zelfstandig te voorzien in hun onderhoud.

BMS Academy voor beveiligers - kennis en ervaring
BMS Academy biedt en faciliteert diverse opleidingen en trainingen voor beveiligers in wording. Naast theoretische lessen met ervaren docenten wordt er ook veel aandacht besteed aan praktijklessen, crisis management en simulatie. BMS Academy heeft de beschikking over the-state-of-art virtuele leeromgeving.
De cursussen vinden plaats in kleine groepen tussen 10-15 deelnemers.
Na het afleggen van een succesvol examen zijn de kandidaten in het bezit van een landelijk erkend diploma, voorzien van een flinke dosis praktijkgerichte oefeningen en opgedane kennis en klaar om hun werkplaats in te nemen. De kandidaten worden niet zomaar in het diepe gegooid. In de eerste fase lopen zij mee met onze ervaren beveiligers om praktijkervaring op te doen.

Wilt u meer informatie over social enterprise?

Kijk dan op:
https://www.social-enterprise.nl/onze-leden/lid/bms-security-940/
https://sociaalwerkkoepelamsterdam.nl/netwerk/bms/
https://socialezaken.info/nl/sociaal-inkopen/bms-security/

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS. - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BMS Security is een samenwerking gestart met HR HANDS.

9 februari 2021 - Nieuwe ontwikkeling bij BMS Security! Bulent Dogan, oprichter/eigenaar van BMS Security, vertelt: 'De directrice van HR Hands, Angelina Fortes Cardoso, is de vro... lees verder »

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’ - Beveiligingsbedrijf BMS Security

BEVEILIGER ’UIT KAARTENBAK VAN GEMEENTE’

9 februari 2021 - BMS Security leidt onder meer mensen op zonder diploma, met een beperking of in een lastige privésituatie. Opleiden gaat voor de eigenaar Bulent Dogan veel verder... lees verder »

Aangesloten bij
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.