Gastvrije horecabeveiliging voor de perfecte klantbeleving

Er is geen sector waarin de sfeer en klantbeleving zo belangrijk is als in de horeca. Eén incident kan het einde betekenen van je reputatie. BMS kent de risico’s en garandeert betere beveiliging.

Krijg antwoord op al je vragen en ontvang een horecabeveiligingsplan op maat.

Horecabeveiliging die de veiligheid en sfeer bewaakt

Je personeel is gastvrij voor je bezoekers. Waarom zou je dan beveiligers inhuren die je gasten minder goed behandelen?

De entree is dé plek waar de eerste indruk gemaakt wordt. Zorg dat deze in orde is.

Of je nu een bioscoop runt, een chique nachtclub of een hotel: de sfeer is de essentie van je horecagelegenheid.

Met BMS Horecabeveiliging profiteer je van beveiliging met een glimlach. Een beveiliger die weet wat in de horeca gewenst wordt. Beveiliging die wérkt en nare ervaringen voor gasten voorkómt.

Slimme horecabeveiliging via Predictive Profiling

Met behulp van intensieve training en aan de hand van de nieuwste predictive profiling technieken weet de horecabeveiliger al te handelen voordat de situatie zich voordoet. Want waarom handelen als het te laat is, wanneer je het met slimme horecabeveiliging vóór kunt zijn?

Duidelijk

BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.

Mensgericht

Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.

Proactief & snel

Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Meer omzet via Direct Crowd Control

Om welke horecagelegenheid het ook gaat, uiteindelijk draait het om de gasten. Via Direct Crowd Control profiteren je gasten van een betere klantbeleving en jij van een betere reputatie en omzet.

Door samen te kijken naar alle strategische punten voorkomen we opstoppingen, zorgen we voor een betere doorloop en werken we samen aan de beste klantbeleving.

Ontvang een veiligheidsplan op maat voor jouw horecagelegenheid

De beveiligingsadviseur van BMS maakt op basis van een volledige analyse een veiligheidsplan dat volledig op jouw wensen is toegespitst.

In het veiligheidsplan staat exact wat jouw beveiligingsrisico’s zijn en hoe deze opgelost worden.

Heb je zelf op- of aanmerkingen wat betreft de analyse? In overleg maken we het plan zoals jij het nodig hebt.

Klaar voor de meest gastvrije beleving die je klanten zich kunnen wensen?

Inhoud veiligheidsplan

De scan en het plan bestaan uit de volgende analyses:

Nulmeting

Een nulmeting van huidige staat van alle veiligheidsaspecten. Hierin vind je o.a. de stand, status en uitkijken van aanwezige beveiligingscamera's en alle nooduitgangen.

Advies

Advies op het gebied van interne veiligheidsprocessen (opening, sluiting, afroming van kassa, kluisgebruik, sleutelgebruik, bereikbaarheid van afgesloten gedeeltes zoals het magazijn).

Training

Training van het winkelpersoneel om diefstal preventief te herkennen, voorkomen en op te lossen. Uitleg wanneer en hoe de beveiliger wordt ingeschakeld d.m.v. het gebruiken van portofoons of oortjes door het personeel.

Controle

Controle op interne diefstal en hoe dit te voorkomen.

Preventie

Preventief en zichtbaar aanwezig zijn van beveiliging om ongewenst gedrag te signaleren, op te lossen of, beter nog, het voorkomen.

Profiteren van gastvrije horecabeveiliging?

Krijg antwoord op al je vragen en ontvang een horecabeveiligingsplan op maat, geheel gratis.