Beveiliging op maat, als je meer wilt dan camerabewaking

Alleen de beste beveiliging is goed genoeg

Samen kijken we welke beveiliging echt passend is. Of het nu gaat om een boekpresentatie van een bekende schrijver, een zaalvoetbalwedstrijd waarbij bepaalde risico’s zijn zoals onrust op de tribune, of de beveiliging van één of meerdere VIP’s; jij profiteert van beveiliging op maat.

Ervaar de kracht van slimme beveiliging op maat met predictive profiling

Handelen voordat een situatie escaleert, zonder heterdaad tóch een diefstal voorkomen of een boze groep jongeren op tijd kalmeren? Dat is het voordeel van predictive profiling.

Met de slimme beveiliging op maat, op basis van predictive profiling, weet je zeker dat je alles in de gaten hebt.

Duidelijk

BMS Security staat voor duidelijkheid. Duidelijkheid in wat we beloven, zeggen en doen. We scheppen geen verwachtingen, we maken ze waar.

Mensgericht

Binnen BMS Security draait het niet alleen om veiligheid, maar om mensen. We borgen de veiligheid en zorgen voor een positieve sfeer.

Proactief & snel

Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard.

Ontvang een gratis veiligheidsanalyse en plan

De beveiligingsadviseur inventariseert samen met jou alle mogelijke risico’s en maakt een nulmeting. Welke beveiliging is nodig en welke acties garanderen jou de beste beveiliging?

Inhoud veiligheidsplan

De scan en het plan zijn gebaseerd op de onderstaande analyses en acties. Heb je zelf onderdelen die in het veiligheidsplan moeten worden opgenomen? In overleg maken we samen het veiligheidsplan zoals jij het nodig hebt. Pas dan beslis je of we de samenwerking aangaan. Die garantie heb je en die houd je.

Nulmeting

Een nulmeting van huidige staat van alle veiligheidsaspecten. Camerabewaking, risico’s, vluchtroutes etc.

Controle

Welke acties zijn er al genomen, hoe goed is iedereen op de hoogte van de beste manier van handelen en welke wensen zijn er?

Advies

Is de veiligheid van aanwezigen gegarandeerd aan de hand van de al genomen acties en welke acties zijn nodig voor de beste beveiliging?

Verzekerd zijn van de best mogelijke beveiliging voor jouw situatie?

Ontvang een veiligheidsplan gratis.